maleropgaver for private

Alle maleropgaver udføres

Vi påtager os gerne alle maleropgaver inden- og udenfor hjemmet og tilbyder også farverådgivning, skulle du have behov for inspiration. Har du en stue der trænger til at blive opfrisket, et udhæng der trænger til en kærlig hånd eller skal hele huset måske have en tur?
Som privat kunde kan du forvente professionelt malerarbejde, udført til tiden og til den aftale pris, uanset størrelsen på opgaven. Til alle maleropgaver anvender vi kun de bedste materialer og professionelt værktøj, som garanterer et flot resultat og lang holdbarhed. Vi løser alle opgaver 110% og vi er ikke færdige før du er tilfreds.

Vi respekterer den tillid du viser os, når vi udfører en opgave i dit hjem. Derfor sørger vi for at begrænse generne til et minimum når vi arbejder og vi rydder op og gør rent når vi er færdige med opgaven. Du kommer til at hilse på den malersvend der udfører arbejdet i dit hjem, inden projektet påbegyndes.

Som privat person har mulighed for at trække noget af arbejdslønnen fra i skat.

Maleropgaver for private foregår på følgende måde

  1. Du bestiller et uforpligtende besøg
  2. Du modtager hurtigst muligt et tilbud
  3. Efter accept aftales et tidspunkt for opstart og andre praktiske detaljer
  4. Malersvend udfører arbejdet under vejledning af en malermester
  5. Der gøres rent efter endt projekt og derefter afsluttes opgaven

Vi vægter en god og positiv dialog om arbejdet før, under og efter projektet.
Mangler du en professionel håndværker, der sørger for at koordinere eller bestille andre håndværkere, kan vi også klare det.

En malermester med garanti

Vi er medlem af Danske Malermestre og er derfor omfattet af en garantiordning, der har til formål at sikre private kunder et korrekt udført malerarbejde.