pensler i malerværkstedet

Malermestrene Mørk ApS

En familieejet virksomhed som i dag drives af Karsten og Claudine Mørk, der sørger for at bevare traditionen med personlig og nærværende betjening. Det betyder, at du altid kan regne med, at vi sætter os ind i dit behov og giver opgaverne til den rigtige medarbejder. Vi har rod i mange års erfaring og glæde ved malergerningen, og fremfor alt har vi et grundlag, der handler om glæden ved at farve din mur, dit hus eller jeres bygning – hver gang. At vi har gjort det i mere end 100 år er naturligvis et bevis på, at vi har stor ekspertise, der er ført videre fra generation til generation, men det er hverdagens gerning her og nu, der fortæller, at vi kan omsætte denne ekspertise til dit behov, uanset om det er stort eller småt.

Seriøs, grundig og dygtig – hver gang

Vores opgave er, at du får det bedste resultat – hver gang. Det tager vi hellere end gerne ansvaret for, og vi fordeler og analyserer opgaven med en kombination af vores ekspertise og dit behov. Vi har flere dygtige malersvende, som har udviklet deres ekspertise hos os. Dem er vi stolte af at kunne præsentere for din næste maleropgave.

Glæde og stolthed ved malerarbejdet

Vi har mange loyale og dygtige ansatte, der også sætter en ære i at levere opgaven bedst muligt. Mange af vores ansatte har været hos os i mange år, så vi kender deres kompetencer, ligesom de kender vores kunder og hurtigt kan omsætte vores kunders behov til det bedste resultat. Glæden og stolthed ved jobbet er vigtig for alle ansatte hos Malermestrene Mørk ApS – og for dig som kunde.