facaderenovering

Facaderenovering i Vejle, flot resultat og lang holdbarhed

En flot facade gør et godt indtryk og øger værdien af din ejendom. Ikke alle facader er ens og hver overflade kræver det helt rigtige materiale og behandling, for at sikre det ønskede resultat, holdbarhed og beskyttelse. Vi har mere end 100 års erfaring indenfor malerbranchen og det er den viden og erfaring vi bruger når vi behandler facader.

Vi udfører facaderenovering på mange forskellige bygninger, murstensvillaer, kirker, nybyggerier i beton, historiske bygninger, fabrikker osv. Alle facader kan behandles, så de igen fremstår pæne og velholdt og giver optimal beskyttelse mod miljøpåvirkninger.

Til alle opgaver anvender vi anerkendte produkter og vores professionelle værktøj, for at sikre det bedste resultat. Om det er kalkning eller moderne nano teknologiske behandlinger, sørger vi for et godt og langtidsholdbart resultat, og vi hjælper selvfølgelig også gerne med farverrådgivning.

Forbehandling er vigtigt

For at give overfladebehandlingen de bedste betingelser, er det vigtigt at gøre forarbejdet ordentligt. Her handler det om at vide, hvad man har at arbejde med. En ny betonfacade kræver mindre forbehandling end en murstensvilla med revner og afskallet maling. Har man en facade der er blevet behandlet tidligere, er det vigtigt at finde ud af med hvad og derefter vælge det rigtige produkt til overfladebehandlingen.
Det mange glemmer er de små deltaljer, for at sikre en lang holdbarhed er det vigtigt at hele overfladen er dækket. Det gælder også de små hjørner omkring vinduer og døre, dækker overfladbehandlingen ikke helt risikerer man at fugt trænger ind og holdbarheden reduceres markant i værste tilfælde ødelægges fundamentet.

Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende vurdering af din opgave.