maling lejebolig lejlighed

Maling og klargøring af lejeboliger efter fraflytning

Vi har mange års erfaring indenfor maling og klargøring af flyttelejligheder for boligforeninger, private udlejer og andelsboligforeninger. Vi har forståelse for at udarbejdelse af syn ved fraflytning og derefter istandsættelse af lejligheden oftest er under en stram deadline. Vi udfører opgaven hurtigt og korrekt og til den aftalte tid. Forsinkelser betyder mistet indtægt for udlejer, derfor tager vi ansvaret for at klargøre flyttelejligheder til tiden seriøst.

Komplet service

Som en ekstra service, tilbyder vi at hjælpe med koordinering af nøgler, håndværker, rengøring, fremvisning af lejligheder og syn ved fraflytning.

Renoveringsprojekter

Handler det om større projekter, såsom renovering af en hel afdeling er vi også den rette partner. Opgaverne kan være mange, eksempelvis malerarbejde efter renovering af bad eller køkken, opfriskning af opgange eller udvendig facaderenovering. Vi sætter gerne vores erfarne svende på opgaven, der kan koordinere og planlægge hele forløbet fra start til slut og afleverer et tilfredsstillende resultat.

Kontakt os hvis du er boligadministrator, privat udlejer, boligforening eller andelsboligselskab og få et tilbud på din næste flyttelejlighed eller renoveringsprojekt.